Φιλικά Ιστολόγια


Το Mindhack.gr είναι η Πύλη της Εναλλακτικής Αναζήτησης στην Ελλάδα: Στην σελίδα μας θα βρείτε  Άρθρα και Κείμενα για το Υπερβατικό, το Παραφυσικό, τον Πνευματισμό και την Παραψυχολογία, με νέο υλικό που ανανεώνεται καθημερινά.


Η προσωπική ιστοσελίδα του εξερευνητή του αλλόκοσμου Θανάση Βέμπου. 


● UFOs & ALIENS TRUTH (Greek community) 
Σκοπός μας η ανάδειξη του χώρου μέσα από τη σωστή πληροφόρηση του κόσμου. Στόχος μας ένα έγκυρο και αξιόπιστο data base παλιών και νέων καταγραφών ΑΤΙΑ και εξωγήινων ερευνών.


● ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ eT 
Το τελευταίο μεγάλο επίτευγμα της Ελληνικής Ουφολογίας, που θεωρείται μία άκρως επιτυχημένη κιβωτός των σοβαρών ερευνών και αναπτύξεων μας για τις γενιές που έρχονται.


Το ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ είναι μια προσπάθεια καταγραφής ειδήσεων και ερευνών, πάνω στον πολιτισμό του ανθρώπου, με στόχο την ανάδειξή του και την μη λήθη του, δηλαδή την αλήθεια του. Φιλοξενεί, κυρίως, κείμενα του συγγραφέα κ. Γιώργου Λεκάκη, μέλους του ΔΣ της Εταιρείας Μελέτης Αρχαίας Ελληνικής Μυθολογίας (ΕΜΑΕΜ).


Βασικός σκοπός της Ερ.Ε.Ν.Ζω (Έρευνα Εξωγήινης Νοήμονος Ζωής), είναι να παρουσιαστούν έγκυρα στοιχεία και ντοκουμέντα σχετικά με την πιθανή εξωγήινη επισκεψιμότητα, με στόχο την ενημέρωση του κόσμου και την εκμηδένιση των αμφιβολιών στους δύσπιστους.