Επανεκκίνηση ή αφανισμός των ανθρώπων;

Της Λίνας Αθανασίου

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο 13 τεύχος του περιοδικού Unlocking the Truth

Μια μεγάλη επανεκκίνηση, η 6η μαζική εξάλειψη της ανθρωπότητας συμβαίνει γρηγορότερα από ό,τι αναμενόταν. Οι επιστήμονες λένε ότι φταίμε εμείς...... Αλλά φταίμε πραγματικά εμείς; 

Οι άνθρωποι έχουν ήδη εξαφανίσει εκατοντάδες είδη και έχουν ωθήσει πολλά άλλα στο χείλος της εξαφάνισης μέσω του εμπορίου άγριων ζώων, της ρύπανσης, της απώλειας βιοτόπων και της χρήσης τοξικών ουσιών. Οι μαζικές εξαλείψεις είναι τόσο σοβαρές όσο υποδηλώνει το όνομά τους. Στην ιστορία της Γης έχουν σημειωθεί πέντε μαζικές αφανίσεις, κάθε μία από τις οποίες εξαφάνισε μεταξύ 70% και 95% των ειδών φυτών, ζώων και μικροοργανισμών. Στο πιο πρόσφατο, πριν από 66 εκατομμύρια χρόνια, εξαφανίστηκαν οι δεινόσαυροι. Τα προηγούμενα γεγονότα προκλήθηκαν από καταστροφικές μεταβολές του περιβάλλοντος, όπως μαζικές ηφαιστειακές εκρήξεις ή σύγκρουση με αστεροειδή. Η έκτη μαζική εξαφάνιση - αυτή που συμβαίνει τώρα - είναι διαφορετική: οι επιστήμονες λένε ότι προκαλείται από τον άνθρωπο. Πρόκειται για τα ζώα, τη φύση και τους μικροοργανισμούς;  Ή μήπως ο άνθρωπος πρόκειται να εξαφανιστεί μαζικά επίσης; Πρόσφατα πολλοί άνθρωποι πέθαναν λόγω της πανδημίας του ιού covid 19.  Άλλοι σκοτώθηκαν από άλλους πανδημικούς ιούς, αλλά τελευταία...  Κάτι ύποπτο υπάρχει στον αέρα... Ξεκινάμε με την επαναφορά της θεωρίας συνωμοσίας βασισμένης σε κάποια στοιχεία, γνωστής ως "Μεγάλη Επαναφορά", η οποία ορίζει ότι μια ομάδα παγκόσμιων ηγετών ενορχήστρωσε την πανδημία για να πάρει τον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας. 

Η θεωρία συνωμοσίας έχει τις ρίζες της σε ένα πραγματικό σχέδιο με τίτλο "Η Μεγάλη Επαναφορά", το οποίο καταρτίστηκε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), τους διοργανωτές ενός ετήσιου συνεδρίου για προσωπικότητες υψηλού προφίλ από την πολιτική και τις επιχειρήσεις. Το σχέδιο διερευνά τον τρόπο με τον οποίο οι χώρες θα μπορούσαν να ανακάμψουν από την οικονομική ζημία που προκάλεσε η πανδημία του κοροναϊού. Αλλά όπως μπορείτε να φανταστείτε μετά από όλες τις απάτες με τα εμβόλια σχετικά με την υποστήριξη της ανοσίας μετά τον εμβολιασμό, όλους τους θανάτους που προκλήθηκαν από έκτακτους εμβολιασμούς χωρίς τις κατάλληλες ιατρικές δοκιμές και τα δέοντα ιατρικά στοιχεία, μπορούμε όλοι να δούμε ότι αυτό το μεγάλο σχέδιο επαναφοράς, μπορεί να είναι πιο επικίνδυνο από οποιαδήποτε άλλη θεωρία συνωμοσίας και οποιαδήποτε άλλη παγκόσμια συγκυρία. Τα 4 δομικά στοιχεία της Μεγάλης Επαναφοράς είναι αυτά που δεν σας εξηγούν, προκειμένου να είστε υπάκουοι στις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας... Πρώτα σας σκοτώνουν και μετά προσπαθούν να σας σώσουν λέγοντας ότι πρέπει να αυτοκτονήσετε για να βοηθήσετε την παγκοσμιοποίηση να αναδυθεί και να σώσει ζωές και την κατάρρευση που εσείς προξενήσατε.

Χρειάζονται νέες ιδέες για να ενεργοποιηθεί η Μεγάλη Επαναφορά μετά το COVID-19.

- Η αλλαγή μπορεί να είναι τόσο απλή όσο η προσαρμογή της νοοτροπίας μας. (Obey)

- Η μεγαλύτερη σύνδεση μεταξύ των ηγετών και των ανθρώπων, καθώς και μεταξύ των ανθρώπων, έχει τη δυνατότητα να επιφέρει τη μεγαλύτερη αλλαγή. (no human rights)

Η πρωτοβουλία Great Reset του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ αναζητά νέες ιδέες προκειμένου να αξιοποιηθεί αυτή η μοναδική στιγμή στην ιστορία που προσφέρει η αναστάτωση στην οικονομία, την πολιτική και την καθημερινή μας ζωή για να καταλύσει μια νέα προσέγγιση στον τρόπο με τον οποίο διοικούνται οι κοινωνίες μας. Όλα όσα είπαν στους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της πανδημικής κρίσης, ήταν απλώς ένα τέλειο πείραμα προσομοίωσης των ανθρώπινων αντιδράσεων στην ελευθερία και την επανάσταση. Το κείμενο των συνομωσιολόγων για την " μείωση του πληθυσμού " δεν εμφανίζεται στο βιβλίο της Μεγάλης Επαναφοράς .. Μια ανάρτηση στο Facebook ισχυρίζεται ότι ένα βιβλίο που γράφτηκε από τον εκτελεστικό πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ περιγράφει λεπτομερώς τα σχέδια για την ερήμωση του κόσμου μέσω πολέμων, οργανωμένων επιδημιών και πείνας... Λοιπόν, θα πείτε τώρα ότι αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει...  Και εγώ θα πω...  Κοίτα γύρω σου...  Συμβαίνει ήδη εδώ και αιώνες… Η ανάρτηση της 23ης Ιουνίου από έναν Αυστραλό  ισχυρίζεται ότι δείχνει μια σελίδα από το βιβλίο του προέδρου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Klaus Schwab, COVID-19: The Great Reset. 

Το τονισμένο κείμενο αναφέρει σχέδια για την εξόντωση δισεκατομμυρίων ανθρώπων ξεκινώντας από τους λευκούς πληθυσμούς. "Τουλάχιστον 4 δισεκατομμύρια "άχρηστοι φαγάδες" θα εξαλειφθούν μέχρι το έτος 2050 μέσω ελεγχόμενων πολέμων, οργανωμένων επιδημιών θανατηφόρων ασθενειών ταχείας δράσης και πείνας", αναφέρεται. Η ανάρτηση είχε προβληθεί περισσότερες από 24.000 φορές και είχε κοινοποιηθεί περισσότερες από 340 φορές. Αυτή και άλλες εκδοχές του ίδιου ισχυρισμού αναφέρουν: "Δεν πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας. Αυτό είναι 100% αληθινό. Μπορούμε να δούμε πολλά πράγματα να συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο, σίγουρα, κάτι σκοτεινό και καλά σχεδιασμένο περιπλανιέται τριγύρω. Είναι τόσα πολλά πράγματα που μπορούμε να συζητήσουμε για τις θεωρίες συνωμοσίας, τον έλεγχο του πληθυσμού, τον μαζικό έλεγχο και τον έλεγχο της υγείας...  Το μόνο πράγμα που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι είμαστε ελεύθεροι, ό,τι κι αν συμβεί πρέπει να αγωνιστούμε για την ελευθερία μας, τα δικαιώματά μας και τη ζωή μας!  Μην υπακούτε σε οτιδήποτε σας ζητούν να υπακούσετε, μην κλείνετε τα μάτια σας στην αλήθεια, υπολογίστε τις λέξεις που ακούτε και λέτε...  Σεβαστείτε τους άλλους γύρω σας, δεν είστε ανώτεροι από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο...

Να είστε μαζί

Πολεμήστε μαζί

Ζήστε μαζί

Μην σκοτώνετε ο ένας τον άλλον

Σεβαστείτε τα παιδιά

Είναι το μέλλον μας...  Ειμαστε απλά μια false προσομοίωση όλων των σφαλμάτων.