The alien codex - Ο κώδικας της ζωής

Της Λίνας Αθανασίου

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο 14ο τεύχος του περιοδικού Unlocking the Truth

Ο κόσμος, το σύμπαν… Είμαστε άραγε μόνοι μας εκεί έξω; Υπάρχει άραγε ο κόσμος όπως τον βλέπουμε ή είναι μια πολύ ρεαλιστική προσομοίωση φτιαγμένη από ανώτερους πολιτισμούς ως ένα σχέδιο υποδούλωσης και ελέγχου του ανθρώπινου είδους και νου; Πολλά είναι τα ερωτήματα που οι απαντήσεις τους δημιουργούν μεγαλύτερη αναστάτωση… Ας πάρουμε τα πράγματα με μια σειρά…

Οι υποστηρικτές των εξωγήινων εδώ και καιρό ισχυρίζονται ότι εξωγήινοι από το βαθύ διάστημα επισκέπτονταν τη Γη για να παρακολουθούν τις ανθρώπινες δραστηριότητες. Σύμφωνα με αυτούς τους υποστηρικτές των θεωριών συνωμοσίας, οι θεάσεις UFO που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο αποτελούν αυθεντική απόδειξη της ύπαρξης εξωγήινων και πιστεύουν ότι διαστημικές υπηρεσίες όπως η NASA αποκρύπτουν σκόπιμα μυστικά σχετικά με την εξωγήινη ζωή για να αποφύγουν τον πανικό του κοινού. Τα τελευταία χρόνια, διοργανώνεται μια φορά το χρόνο στην Αμερική το UFO disclosure. Στην αρχή τα στοιχεία που δίνονταν στη δημοσιότητα ήταν αρκετά ελεγχόμενα. Πλέον, ακολουθείται ένα πρωτόκολλο 3 σταδίων. Η γνωστοποίηση μιας υπερεξελιγμένης νοημοσύνης είναι μέρος της εξωγήινης ατζέντας. Στη Φάση Ι, οι παγκόσμιες κυβερνήσεις αποχαρακτηρίζουν και δημοσιεύουν έγγραφα για τα UFO και τα ανεξήγητα φαινόμενα στο κοινό. Στη Φάση ΙΙ, επι-τρέπεται να παρουσιαστούν από επιστήμονες-πολίτες αδιάσειστα στοιχεία μιας "Υπερφυσικής" παρουσίας. Η Φάση ΙΙΙ είναι η αποκάλυψη των ίδιων των Υπερφυσικών όντων που εκδηλώνουν τη ζωντανή τους εμφάνιση στους Ανθρώπους σε παγκόσμια κλίμακα. Τότε όμως, θα επέλθει μια μαζική αλλαγή στην Ανθρώπινη συνείδηση, τόσο προς το χειρότερο όσο και προς το καλύτερο. 

Οι περισσότεροι Άνθρωποι δεν θα δεχτούν την ενσωμάτωση των Υπερφυσικών υπάρξεων στην κοινωνία τους, γεγονός που θα οδηγήσει σε δραστικές κοινωνικές αλλαγές και στον τρόπο διακυβέρνησης των Ανθρώπων. Πολλά είναι τα κενά σε όλο αυτό το ζήτημα. Από γεγονότα που γίνονται σε παγκόσμια κλίμακα, έως και σε απλά καθημερινά ζητήματα που κάνουν τον απλό πολίτη να αναρωτιέται ποιος τον κυβερνάει και ποιος είναι ο ίδιος ο εαυτός του. Βρισκόμαστε σε ένα σημείο καμπής, όπου η κυβέρνηση συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον ιό COVID-19 για να μας κρατήσει τυφλούς στην αλήθεια! Ένας πρώην επικεφαλής της ισραηλινής διαστημικής ασφάλειας βγήκε αποκαλύπτοντας ότι είμαστε σε επαφή με εξωγήινους εδώ και χρόνια, και ο πρόεδρος Trump ήταν έτοιμος να δημοσιοποιήσει αυτές τις πληροφορίες στο κοινό, ότι υπάρχει ένα συνεχές συμβόλαιο μεταξύ των ηγετών των ΗΠΑ και της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, ότι μπορούν να πειραματιστούν πάνω στον αμερικανικό λαό! Αυτό όμως δεν περιορίζει αυτά τα πειράματα σε ένα πολιτισμό, σε μία χώρα, αλλά σε μια ευρεία γκάμα ανθρώπων και ζώντων οργανισμών. Αυτή η " Διαγαλαξιακή Ομοσπονδία " υποτίθεται ότι είναι σε επαφή με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ εδώ και χρόνια, αλλά κρατούν τους εαυτούς τους μυστικούς για να αποτρέψουν την υστερία μέχρι η ανθρωπότητα να είναι έτοιμη. Σύμφωνα με τον απόστρατο Ισραηλινό αξιωματικό και νυν καθηγητή Haim Eshed, η απάντηση είναι ναι, αλλά αυτό έχει κρατηθεί μυστικό επειδή "η ανθρωπότητα δεν είναι έτοιμη". Μιλώντας σε συνέντευξή του στην Yediot Aharonot, ο Eshed - ο οποίος διετέλεσε επικεφαλής του διαστημικού προγράμματος του Ισραήλ για σχεδόν 30 χρόνια και έχει λάβει τρεις φορές το Βραβείο Ασφάλειας του Ισραήλ - εξήγησε ότι τόσο το Ισραήλ όσο και οι ΗΠΑ ασχολούνται με τους εξωγήινους εδώ και χρόνια. 

Και αυτό σε καμία περίπτωση δεν αναφέρεται σε… μετανάστες, με τον Eshed να διευκρινίζει την ύπαρξη μιας "Γαλαξιακής Ομοσπονδίας". Κάποιοι άνθρωποι δεν θα δεχτούν ποτέ αποδείξεις για εξωγήινη ζωή, όσο πειστικές και αν εί-ναι... Από κάθε άποψη, το έτος 2021 ήταν ένα σημείο καμπής στην ιστορία των UFO. Τον Ιούνιο, το γραφείο του διευθυντή της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών δημοσίευσε μια εννιασέλιδη έκθεση που αποκάλυπτε δεκάδες εναέριες θεάσεις (οι περισσότερες από τις οποίες έγιναν αντικείμενο μαρτυρίας από μέλη του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ) που δεν μπορούσαν να ερμηνευθούν. Τον Δεκέμβριο, το ετήσιο αμυντικό νομοσχέδιο θέσπισε ένα νέο γραφείο το οποίο θα μελετά τις UAP και θα υποβάλλει τα πορίσματά του στο Κογκρέσο - η σημαντικότερη νομοθεσία για τα UFO που έχει ποτέ ψηφιστεί. Την ίδια στιγμή, το Πεντάγωνο εγκαινίασε ένα ξεχωριστό γραφείο για να επιβλέπει τις έρευνες UFO ολόκληρης της κυβέρνησης, ένα παιχνίδι εξουσίας που κάποιοι φοβούνται ότι θα μπορούσε να καλύψει το θέμα και πάλι με μυστικότητα. Με την υπόσχεση της διαφάνειας, το Πρόγραμμα Galileo φαίνεται ακόμη πιο απαραίτητο. Και όμως, μέσα στον κατακλυσμό των ειδήσεων του 2021, αυτά τα ορόσημα για τα ΑΤΙΑ μόλις και μετά βίας καταγράφηκαν στο ραντάρ του κοινού. Μήπως η πιθανή πραγματικότητα των εξωγήινων ήταν πολύ συγκλονιστική - ή πολύ τρομακτική - για να την απορροφήσει ο ανθρώπινος εγκέφαλός μας; Ή απλώς η προσοχή μας εξαντλήθηκε από την πολιτική πόλωση και τη μαινόμενη πανδημία; Το σίγουρο είναι πως εάν όντως υπάρχει αυτή η συνεργασία των διαστρικών με τους γήινους, οι Ηνωμένες Πολιτείες επωφελούνται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο από την εξω-τεχνολογία και αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν δίνουν στη δημοσιότητα όλα τα αρχεία τους. Πάνω από 10.000 αρχεία που σχετίζονται με το Project Blue Book έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. 

Το Project Blue Book ήταν μία από τις συστηματικές μελέτες για τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (UFO) που διεξήγαγε η Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Ξεκίνησε το 1952 και ήταν η τρίτη μελέτη του είδους της. Αλλά τώρα, η αναμονή φαίνεται να έχει τελειώσει, καθώς οι πηγές που εργάζονται με τη NASA επιβεβαίωσαν ότι η διαστημική υπηρεσία έχει ανακαλύψει εξωγήινη ζωή στο φεγγάρι Ευρώπη του Δία και ότι οι εξωγήινοι αυτοί μπορεί να ζουν στις υπόγειες ζώνες της Ευρώπης. "Αυτό που κάνει την Ευρώπη εξαιρετική είναι ότι έχει έναν ολόκληρο ωκεανό πιθανότατα τα τελευταία 4 δισεκατομμύρια χρόνια. Και αυτός ο ωκεανός θα μπορούσε να βρίσκεται κάτω από λίγα μόλις χιλιόμετρα πάγου". Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, χιλιάδες άνθρωποι έχουν αναφερθεί σε δραστηριότητες και απαγωγές από UFO σε όλο τον κόσμο. Δεδομένου ότι ο Γαλαξίας μας έχει πάνω από 250 δισεκατομμύρια αστέρια, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να υπάρχουν διάφοροι τύποι εξωγήινων ειδών. Ορισμένοι ερευνητές έχουν υποστηρίξει ότι μπορεί να υπάρχουν έως και 36 εξωγήινες κοινωνίες. Αν και είναι αδύνατο να γνωρίζουμε τι υπάρχει πραγματικά στο σύμπαν, θα αναλύσουμε τους πιο δημοφιλείς τύπους εικαζόμενων εξωγήινων.

Τύπος εξωγήινου: Goblins

Ανθρωποειδές

Αιχμηρό πηγούνι

Μεγάλα φωτεινά μάτια

Μεγάλα χνουδωτά αυτιά

Τύπος εξωγήινου: Γκρίζοι

Ανθρωποειδές

Ύψος 4-5 πόδια

Μεγάλο οβάλ κεφάλι

Μεγάλα σκουρόχρωμα μάτια

Λεπτά άκρα

Τύπος εξωγήινου: Nordics

Αυτοί μοιάζουν ουσιαστικά με ανθρώπους, αλλά είναι αρκετά ψηλότεροι από τους περισσότερους ανθρώπους, με ύψος τουλάχιστον 1,5 μέτρα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το ύψος αυτό ξεπερνιέται στα 9 ή 10 πόδια. Όπως και τα Ανθρωποειδή, έχουν μπλε μάτια και ξανθά μαλλιά, αλλά υποτίθεται ότι μοιάζουν με Σκανδιναβούς. Φημολογείται ότι έχουν υ-περφυσικές δυνάμεις ή ικανότητες - όπως ψυχικές ικανότητες, τηλεπάθεια και εξαΰλωση και είναι πρόθυμοι να δείξουν πλάνα από γεγονότα του παρελθόντος και του μέλλοντος και, για κάποιο λόγο, φαίνεται να απολαμβάνουν να υποτιμούν τους Γκρίζους.

Τύπος εξωγήινων: Σκιές/εμφανίσεις

Οι άνθρωποι αναφέρουν ότι πρόκειται για τους πιο αποτρόπαιους και τερατώδεις από όλους τους εξωγήινους. Η ίδια η εμφάνισή τους μπορεί να εκφοβίσει ή να τρομάξει τους μάρτυρες. Οι σκιές είναι ασχημάτιστες και οι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι εμφανίζονται ως περιγράμματα ή ακόμη και ως ολογραφικές ψευδαισθήσεις. Ένα σφύριγμα ή ένας θόρυβος βουητού σηματοδοτεί την άφιξή τους.

Τύπος εξωγήινου: Ανθρωποειδή

Όπως υποδηλώνει και το όνομά τους, πρόκειται για τις πιο ανθρωπόμορφες από όλες τις εξωγήινες φυλές. Παραδοσιακά, έχουν μπλε μάτια και ξανθά μαλλιά με ανατολίτικα χαρακτηριστικά. Αν και οι αναφορές έρχονται από όλο τον κόσμο, η πλειονότητά τους επικεντρώνεται στην Ευρώπη. Ορισμένες αναφορές υποστηρίζουν ότι αυτοί οι άνθρωποι αποκτούν με κάποιο τρόπο πρόσβαση σε σπίτια απλά παρακάμπτοντας τις κλειδαριές και τα μέτρα ασφαλείας. Σε αντίθεση με πολλές από τις άλλες εξωγήινες φυλές, κάποιοι άνθρωποι έχουν επίσης συναντήσει κατά καιρούς θηλυκά ανθρωποειδή. Υπάρχουν αναφορές για απαγωγές από Ανθρωποειδή, και η εντύπωση που έχουν δώσει οι απαχθέντες είναι ότι τα Ανθρωποειδή είναι στην πραγματικότητα επικεφαλής της επιχείρησης. Ωστόσο, είναι πιο ευαίσθητοι στους φόβους των ίδιων των απαχθέντων και κάνουν ό,τι μπορούν για να τους καθησυχάσουν.

Τύπος εξωγήινων: Μικροί άνθρωποι

Ανθρωποειδές

Ύψος μικρότερο από 2 πόδια

Έντονα χρωματιστά ενδύματα

Τυπικές ανθρώπινες αναλογίες

Το θέμα των εξωγήινων είναι ατελείωτο… Μπορούμε να αναλύσουμε για ώρες, να γράφω συνέχεια για αυτό. Φυσικά όμως, θα χρειαστεί να βάλουμε μια άνω τελεία αυτή τη φορά. Είναι σημαντικό όλοι μας να είμαστε ταπεινοί, να μην θεωρούμε μοναδική τη δική μας ύπαρξη. Το σύμπαν είναι αχανές… Αυτό σημαίνει ότι εμείς είμαστε μονάχα μια κουκίδα σε αυτό. Πιστεύω ότι μπορούμε -και πρέπει- να ξαναβρούμε το κατάλληλο αίσθημα θαυμασμού όταν πρόκειται για την πιθανότητα εξωγήινης ζωής. Και για να το κάνουμε αυτό, πρέπει να σηκώσουμε τα μάτια μας από τους μικροσκοπικούς μαύρους μονόλιθους που κουβαλάμε παντού μαζί μας. Πρέπει να θυμηθούμε πως είναι να κοιτάμε τον ουρανό.

Δείτε ψηλά…

Εστιάστε…

Τί βλέπετε;