UFO στην Κόστα Ρίκα - 4 Απριλίου 1992

UFO έκαναν την εμφάνιση τους στην Κόστα Ρίκα και πέρα από την περιέργεια και την αγωνία των κατοίκων, προκάλεσαν και διακοπή στην παροχή ρεύματος. Τα UFO φώτισαν επί δύο ώρες τον ουρανό πάνω από την πρωτεύουσα της Κόστα Ρίκα, Σαν Χοσέ, και άλλες πόλεις, σύμφωνα με μαρτυρίες αστυνομικών και δεκάδων άλλων ατόμων, όπως γράφουν οι εφημερίδες.

Το φαινόμενο άρχισε γύρω στα μεσάνυχτα και συνέπεσε με σειρά διακοπών του ηλεκτρικού ρεύματος που έθιξαν την πρωτεύουσα και άλλα μέρη της Κόστα Ρίκα. Ο διοικητής της αστυνομίας, Ρομπέρτο Γκεβάρα, βεβαίωσε ότι ενώ βρισκόταν κοντά στο αεροδρόμιο Πάβας είδε μια πολύ ισχυρή λάμψη η οποία έμοιαζε με εκείνη τεραστίου προβολέα που πετούσε πολλά μέτρα πάνω από το έδαφος.

Αφηγήσεις

«Ο κινητήρας του οχήματος μας και τα φώτα του ραδιοφώνου σταμάτησαν, όταν η λάμψη πέρασε από κοντά μας», συνέχισε. Και πρόσθεσε ότι «όσο η λάμψη προχωρούσε, διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν σε πολλά μέρη». Δύο άλλοι αστυνομικοί, που περιπολούσαν νότια του Σαν Χοσέ, αφηγήθηκαν ότι είχαν δει να πετάει μια παράξενη συσκευή, αφήνοντας λάμψεις και ένα ήχο όμοιο με σφύριγμα.