ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ

 Αστρική Προβολή (1ο μέρος)

Εχεις ξαπλώσει στο κρεβάτι σου. Δεν έχεις κοιμηθεί ακόμα, αλλά κοντέυει να σε πάρει ο ύπνος. Έχεις πλήρη συναίσθηση του γύρω χώρου, και το μυαλό σου είναι σε εγρήγορση. Ναι, είσαι σίγουρος ότι ΕΙΣΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ. Και εκείνη τη στιγμή, νιώθεις την καρδιά σου να χτυπάει, ένα  ανέκφραστο συναίσθημα  σαν να είσαι ερωτευμένος που όλο και δυναμώνει...Το συναίσθημα αυτό που νιώθεις, ακολουθείται απο τους δυνατούς χτύπους της καρδιάς και ένα βουητό. Ξέρεις ότι δεν είναι εξωτερικός ήχος. Καταλαβαίνεις πολύ καλά, ότι αυτό που ακούς, είναι ήχος που προέρχεται από ΜΕΣΑ ΣΟΥ. Και καθώς περνούν τα δευτερόλεπτα, το βουητό όλο και αυξάνεται...Σιγά σιγά, δυναμώνει. Εχει πλέον δυναμώσει τόσο πολύ, που μοιάζει με δονήσεις. Ναι, γίνονται δονήσεις, και νιώθεις το σώμα σου να συντονίζεται με αυτό το βουητό και να δονείται στο ρυθμό του. Αν δεν σου έχει ξανασυμβεί και είναι η πρώτη φορά που σου συμβαίνει, δεν ξέρεις τι γίνεται. Τότε είναι που αρχίζεις να φοβάσαι.

 

Αστρική Προβολή (2ο μέρος)

Μέχρι τώρα είδαμε τί είναι η αστρική προβολή για τις ανατολικές φιλοσοφίες-θρησκείες. Σε αυτό το τεύχος θα ερευνήσουμε πως βλέπει την αστρική προβολή, πως την ονομάζει, πως την ερμηνεύει ο χριστιανισμός και κάποιες μαρτυρίες ανθρώπων (Ορθόδοξος και καθολικός Χριστιανισμός). Θα δούμε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στις ανατολικές θρησκείες και στο χριστιανισμό για το τι πιστεύουν ότι είναι η αστρική προβολή. Πάντως καλό είναι με όποιον από τους τρόπους την κατανοούμε, να μην πειραματιζόμαστε ποτέ χωρίς τη σωστή καθοδήγηση κάποιου δασκάλου ή πνευματικού

 Η αστρική προβολή και η επαφή με εξωγήινους

Πριν αναλύσουμε το αν και πως υφίσταται εξωγήινη επαφή μέσω της Αστρικής προβολής θα ήθελα να απαντήσω  πρώτα σε κάποια ερωτήματα που σίγουρα θα έχουν όλοι.

Τι σημαίνει αστρική προβολή με απλά λόγια?

Η αστρική προβολή είναι ένα φαινόμενο όπου το άτομο νιώθει να αποχωρίζεται από το φυσικό του σώμα και είναι σε θέση να ταξιδέψει στον αστρικό κόσμο και να έχει και εμπειρίες μέσα σε αυτόν.

Πότε συμβαίνει?

Η αστρική προβολή συμβαίνει όταν το αστρικό σώμα διαχωρίζεται από το φυσικό σώμα. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε ακούσια είτε με τη θέλησή μας. Ακούσια μπορεί να συμβεί σε περιπτώσεις ατυχημάτων, βαριών ασθενειών ή και μέσω ονείρων.